Samenwerking SMC Consultancy BV en Hello Company verlengd

Terug naar nieuwsoverzicht

27 februari 2014 - Voor het zevende jaar op rij mag Hello Company SMC Consultancy BV uit Zaltbommel (www.smcgroup.nl) begroeten als klant. Begin van dit jaar hebben beide partijen wederom een nieuwe jaarovereenkomst afgesloten.

Sinds oktober 2008 verzorgt Hello Company de eerste contacten met potentiele opdrachtgevers en plant bezoeken in voor SMC Consultancy BV. Piet Verkerk, adviseur SMC Consultancy BV: “Hello Company knapt al jaren naar volle tevredenheid het ‘vuile’ werk voor ons op: zij achterhalen wie de beslissers zijn, vullen onze database met marktinformatie en maken afspraken met bedrijven die voor ons interessant zijn. Hello Company weet SMC Consultancy BV goed in de markt te zetten en brengt duidelijk over welke voordelen wij te bieden hebben aan onze klanten. Ik zou Hello Company van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele partij die weet wat er nodig is om goede leads te genereren!”

Arjan Palman, directeur Hello Company: “Wij zijn zeer trots op het feit dat SMC Consultancy BV al zo veel jaren klant is. In deze tijd is het geen vanzelfsprekendheid meer dat klanten zomaar klant bij je blijven. Je moet continu waarde leveren voor je klanten en in contact met hen blijven om zo in te kunnen spelen op de steeds maar weer veranderende marktomstandigheden. Door daarnaast voortdurend onze mensen te trainen en coachen, kunnen wij onze klanten blijven voorzien van kwalitatieve afspraken en databases gevuld met waardevolle marktinformatie.”