Succesvol samenwerken: Caffè Zarazzo en Hello Company

Terug naar nieuwsoverzicht

16 mei 2014 - Sinds 2003 werkt Hello Company al samen met Caffè Zarazzo (voorheen Café Automatic). Onlangs is Caffè Zarazzo verhuisd van Weesp naar Hoevelaken om hun klanten vanuit het nieuwe kantoorpand nog beter van dienst te zijn. Caffè Zarazzo levert uitstekende en betaalbare koffie. De klant kan kiezen uit een grote diversiteit van de modernste koffiemachines: filter, verse bonen, instant het kan allemaal. Geschikt voor zowel kleine als hele grote organisaties. Voor iedere werkplek biedt Caffè Zarazzo een koffieoplossing op maat.

Daniel Kuif, eigenaar Caffè Zarazzo, over de samenwerking: “Wat ik belangrijk vind is dat Hello Company meedenkt met ons als klant, ze bellen niet standaard volgens de letter van een belscript, maar gebruiken dit slechts als rode draad. Improvisatie en kunnen anticiperen is heel belangrijk als je prospects telefonisch benadert. Iedereen weet hoe lekker een goede verse bak kan ruiken en hoe vrolijk je daarvan kan worden! Caffè Zarazzo biedt die heerlijke bak koffie en de vrolijkheid die daarmee gepaard gaat brengt Hello Company perfect over via de telefoon. Door met enthousiasme, maar zeker ook met verstand van zaken te bellen, levert Hello Company ons nieuwe openingen bij bedrijven. En gezien het feit dat wij al weer heel wat jaren samenwerken is dat niet zonder succes!”

Arjan Palman, directeur Hello Company: “Het is ontzettend leuk om al zoveel jaar voor een klant als Caffè Zarazzo te mogen werken. Wij hebben regelmatig contact met elkaar om de resultaten, de doelgroep en de verdere samenwerking te bespreken. We bespreken dan bijvoorbeeld ook de gelopen afspraken en de binnengehaalde orders, maar nemen ook zaken met elkaar door waar we nog iets aan zouden kunnen verbeteren. Caffè Zarazzo begrijpt goed dat het heel belangrijk is voor het succes van de samenwerking dat Hello Company niet slechts een leverancier is van afspraken, maar dat met een open en gelijkwaardige samenwerking het beste resultaat wordt behaald. Sinds kort mogen wij zelf ook ervaren wat het betekent om Italiaanse koffie voor een Hollandse prijs te drinken, met één woord: heerlijk!”

http://www.zarazzo.nl