Novar

Nieuwe energie met Novar: Het faciliteren van grootschalige zonnestroomprojecten

Al meer dan vijf jaar zijn we een essentiële sales partner van Novar, een voorloper in duurzame energieoplossingen. Samen hebben we de weg vrijgemaakt voor een revolutie in grootschalige zonnestroomprojecten. Onze samenwerking heeft niet alleen de groei van Novar mogelijk gemaakt, maar heeft ook een substantiële impact gehad op het vergroenen van de energievoorziening voor talloze huishoudens en bedrijven.


Innovatie in duurzaamheid: focus op de logistieke sector

Onze meest recente inspanningen richten zich op de logistieke sector. We verkennen actief de mogelijkheden van zonnestroom in combinatie met de elektrificatie van wagenparken om zo de logistieke branche te ondersteunen bij hun duurzaamheidsambities. Door nauw overleg en strategische planning streven wij ernaar, samen met Novar, een duurzame impact te realiseren in deze dynamische sector.


Resultaat: kwalitatieve afspraken die het verschil maken

Onze inspanningen hebben Novar geholpen om een indrukwekkende capaciteit van 100 MWp aan zonnestroom te bereiken, wat gelijk staat aan de energiebehoefte van maar liefst 28.000 huishoudens. Door ons te concentreren op het maken van kwalitatieve afspraken, zijn we erin geslaagd om de juiste deuren te openen en waardevolle kansen te creëren. 

Met een gemiddelde van 200 beluren per maand blijven we nog steeds vastberaden in onze missie om hoogwaardige afspraken te realiseren voor Novar. Zodat we niet alleen bij kunnen dragen aan het verdere groeitraject van Novar, maar ook aan het realiseren van een duurzamere toekomst.